1.  » 
  2. Geen categorie
  3.  » Weinig actie bij brandalarm in Zutphense parkeergarage

Weinig actie bij brandalarm in Zutphense parkeergarage

8 mrt 2017

Hoewel een brandalarm normaal mensen aan het schrikken brengt, en iedereen zo zich zo snel mogelijk naar buiten begeefd, ging het zaterdagochtend anders in de nieuwe Zutphense parkeergarage achter het station. Daar ging ruim een uur het brandalarm af, zonder dat iemand er naar omkeek.

Volgens de brandmeldinstallatie ging het om een brandmelder op de eerste etage. Echter was daar, op enkele geparkeerde auto’s na, niets te bekennen. Ondertussen stalden reizigers gewoon hun fiets in de fietsenstalling, en konden automobilisten nog gewoon in- en uitrijden, wat volop werd gedaan.

Lees hier het volledige artikel.

Bron: website lokaal Gelderland

Bij de aanleg van een brandmeldinstallatie is het zeer belangrijk dat de alarmopvolging en het beheer goed gerealiseerd is. Bij een initiële en vervolginspectie komen dit soort zaken aan het licht.

Life-Safety is de inspectie instelling als het gaat om uw brandbeveiliging. De inspectiediensten die Life-Safety u biedt leveren een belangrijke bijdrage om te komen tot een geaccepteerd niveau van brandbeveiliging. Life-Safety is een geaccrediteerde inspectie instelling op basis van NEN-EN-ISO-IEC 17020:2012, en als zodanig bevoegd om inspecties uit te voeren conform het CCV-Inspectieschema. Ons registratie nummer bij de RvA is I315.

Laatste nieuws